top of page

לא הכל סגור בנתניה: במסעדת "סקוצמן" אפשר לאכול סטייק טוב בסוף שבוע


מאת: שלמה בן ברוך

יש מסעדה בנתניה, ואתם הולכים לשמוע עליה הרבה. חשבתם שתל אביב והרצליה פיתוח הן מעצמות קולינריות? כנראה שלא ביקרתם ב"סקוצמן" אחת ממוסדות האוכל הבולטות בכיכר העצמאות, נתניה. הקסם של המקום אינו טמון ביופי ראוותני שמנסה להרשים, אלא במתחם מואר ואוורירי רחב ידיים עם שולחנות וסועדים שיוצרת ללא מאמץ לעניין מסקרן.


הארוחה החלה באווירה מינורית, פוקצ'ה חמה בתוספת מתבלים, חציל קלוי עשוי היטב עם טחינה, מרק בצל משובח עטוף במלאווח, חינקלי - כיסוני בצק במילוי בשר פריכים, שמוכנים כולם במקום והוגשו בפשטות בסגנון גאורגי. בנוסף, נתחי בשר עסיסיים שנמסים בפה, ברקע מתנגנת מוזיקה שמתוחזקת בצלילים מהרמקולים הציבוריים של כיכר העצמאות.


כבר בכניסה למסעדה יקבלו את פניכם בחיבוק מחמם לב מלצרים אדיבים וידידותיים, עם סינטה ואנטרקוט, כל נתח חתוך במומחיות בדרכו הייחודית. זו תמיד הייתה המהות של המסעדה: מאז ומתמיד, בשר נטו, שנבחר בקפידה, בלי התחכמות מיותרת בהכנה ובהגשה, בלי רטבים קולניים שינסו לגנוב את ההצגה. נותנים כבוד לבשר, התוספת: תפוחי-אדמה, עגבניה וסוגי מתבלים טריים ומלאי טעם.


שיגעון האנטריקוט שוטף את נתניה. האנטריקוט מוגש בפרזנטציות פריזאיות ביותר (וכן, כן אנחנו בנתניה), הסטייק בגריל, מוגש לצד צ'יפס פריך, עם סלט פשוט וטעים. בתפריט עצרנו ליד מנות האנטריקוט הטובות ביותר של התפריט, מהקלאסי ועד לחזה עוף, והזמנו סטייק מדיום-רייר עם כל התוספות בכל אחד. שפטנו כל ארוחה לפי רכות הבשר, הפחם, הרוטב, הסלט, הצ'יפס וכמובן הטעם.


"סקוצמן" מנסה להציע כאן משהו לכל אחד ואחת, והתפריט בהתאם כולל גם אופציות לארוחה קלילה מאוד עם כוס יין מקומי או אפרול שפריץ וגם אפשרות לארוחה משפחתית עשויות היטב ושפע של ועיקריות משובחות.


אם זה היה מדרג למסעדות, מסעדת "סקוצמן" הייתה לוקחת את המקום הראשון בהליכה. אז אם אתם מחפשים איפה לאכול עם המשפחה בסוף שבוע, תנו קפיצה לכיכר המוסיקה של נתניה. אתם תאהבו את זה, חוויה משפחתית קולינרית.

Комментарии


bottom of page